Winkelmandje | Afrekenen | Naar de shop
Menu:

Openingstijden & Contact

Iedere dag geopend vanaf 10 uur s'morgens.


Vrouwenpolderseweg 55a,
Serooskerke
E-mail: info@dejongejohannes.nl
Telefoon: 0118-594423

Gebruiksartikel_Kledingknoop middel plat Zeeuwse knoop

Gebruiksartikel_Kledingknoop middel plat Zeeuwse knoop

Knoop klein plat Zeeuwse knoop, oog aan de achterkant, zwaar verzilverd gefotografeerd op ruitjespapier 1 cm

...

Zeeuwse Knoop Zeep Klein

Zeeuwse Knoop Zeep Klein

Productinformatie
Kleuren en geuren: Verkrijgbaar in babyblauw en babyroze met een heerlijk 

SPEELTUIN

Direct naast het terras van bevindt zich een mooie en grote speeltuin. Uw kinderen kunnen er veilig spelen terwijl u op het terras geniet. De speeltuin is met hekken omheind voor de veiligheid van uw kind en voorzien van allerlei leuke speelmogelijkheden, zoals een gave midgetgolfbaan.

Voor de kleinere kinderen is er zandspeelplaats met veel speeltoestellen erin, een glijbaan, wip en schommel, een airtrampoline, enz..

Voor de grotere kinderen een avonturenparcours, een groot klimtoestel om heerlijk rond te klauteren, een kabelbaan, zandspeelplaats en een springkussen.
Op de skelterbaan kunnen jong en oud zich uitleven. Er zijn skelters voor groot en klein.

Naast de speeltuin bevinden zich een kinderboerderij met allerlei dieren waar de kinderen naar kunnen gaan kijken en aaien. Kortom, een gezellige en leuke speelplek!

En gratis entree voor alle bezoekers van Molen de Jonge Johannes.

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich binnen ook prima vermaken, terwijl u rustig geniet van een hapje en een drankje. We hebben een leuke, sfeervolle ruimte gecreëerd voor kleine en grote kinderen. De allerkleinste leven zich uit in de speelkeuken om eigen gerechtjes te maken of spelen een videospelletje, zakken neer in de zitkussens om even rustig televisie te kijken. Voor de grotere kinderen is er een tafelvoetbalspel, Playstations en een televisie.